kfc komárno

2021.10.17. 20:36

Félpályáról(!) lőtt parádés gólt a révkomáromi focista (videó)

Varga Péter gólját már most a szezon találatának nevezi a révkomáromi klub, és valljuk be, van is benne valami.

Kemma.hu

Varga Péter gólját már most a szezon találatának nevezi a révkomáromi klub, és valljuk be, van is benne valami.

Forrás: KFC Komárno

A révkomáromi focicsapat Facebook-oldalán a lehető legegyszerűbb tanácsot adta minden focistának: „Ha nem tudod, mihez kezdj a labdával, lődd kapura”! A KFC Komárno játákosának, Varga Péternek a találata adta az apropót, ugyanis a hétvégén bő 60 méterről, lényegében a félpályáról egy szabadrúgásból talált be a Námeszto kapujába, miután egy pillanatra elgondolkodott, hogy mihez is kezdjen a labdával.

A révkomáromi klub nemes egyszerűséggel a szezon góljának nevezte Varga találatát. A csapat végül 2-0-ra nyert, így az ünneplés sem maradt el a meccs végén.

A 23 éves Vargát egyébként az idén igazolta le a Komárno, többszörös ifjúsági válogatott játékos. Léván kezdte pályafutását, majd végigjárta Szenice korosztályos csapatait és az UEFA Youth League-ben az FC Torino ellen is játszhatott.A védekező középpályás ezt követően Gyirmóton légióskodott, 2020-ban Puhón szerepelt, mielőtt Révkomáromba igazolt volna.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában