emberfeletti

2021.09.27. 12:23

Videón a mexikói örömmámor: így ért célba a versenyen elgázolt komáromi Vasember

A komáromi versenygép a körülmények tekintetében élete legnehezebb versenyét teljesítette Mexikóban. A befutóról most videót is közzétett közösségi oldalán.

Kemma.hu

Forrás: Facebook/Szőnyi Ferenc - versenynapló

Szőnyi Ferenc az elmúlt héten Mexikóban teljesítette az év megkoronázásaként az ötszörös ironman-versenyt. ahol a megmérettetés teljesítéséhez 19 kilométer úszást, 900 kilométer kerékpározást, és 211 kilométer futást kellett legyűrnie.

A vártnál azonban jóval nagyobb megpróbáltatás elé állította az élet a komáromi Vasembert, ugyanis a verseny közben, zárt pályán, kerékpározás közben ütötte el egy autó, amely aztán segítségnyújtás nélkül továbbhajtott. Feri ennek ellenére sem adta fel a versenyt, teljesítette a 900 kilométeres bringázást úgy, hogy a műtött térde is nagy ütést kapott.

A futás megkezdésénél derült csak fény igazán arra, hogy az 57 éves legenda milyen durva sérüléseket szenvedett. A testét több lila folt is tarkította, a combján csecsemőfej méretű ödéma keletkezett. Ez sem tudta visszatántorítani Ferit a versenytáv teljesítésétől. Balesete ellenére is bőven szintidőn belül, a második helyen ért célba. Közösségi oldalán a befutóról egy videóit is közzétett, amelyen jól látható, hogy mekkora öröm volt a komáromi versenygép számára az, hogy minden nehézség ellenére, legyűrte az 1130 kilométert.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában