Bakonyalja

2021.09.02. 17:00

Tárkányról Ászárra futnak a félmaratonon

Tizenkilencedik alkalommal rendezi a tatabányai Sprint Futóklub és a Tatabánya Városi Szabadidősport Szövetség a Bakonyalja félmaraton országúti futóversenyét.

R. V.

A szeptember 25-én 13 órakor esedékes megmérettetésen több távon, így 200 méteren, 5 és 21 kilométeren indulhatnak a versenyzők a tárkányi Művelődési Háztól. A legedzettebbek a Tárkány–Ászár–Tárkány félmaratoni hosszúságú útvonalán végig sík, emelkedők nélküli aszfalton haladhatnak.

A futóverseny szervezői azt írták: a díjakat csak az eredményhirdetésen és személyesen lehet átvenni, utólag ezeket nem adják ki. A díjazás során a távok és a korosztályok első helyezettjei kupát, a másodikként és harmadikként beérők pedig érmet kapnak. Női kategóriában az első három helyezett virágot is kap, emellett további különdíjak és tombolasorsolás is várható. Az eredményhirdetés körülbelül 16 órakor kezdődik. Kiemelték: a verseny nem teljesen lezárt útvonalon halad, így mindenkit a KRESZ gyalogosokra vonatkozó szabályainak betartására kérnek.

A nevezés gyorsítása, a versenyzők és a rendezőség munkájának segítése érdekében a szervezők arra kérik a résztvevőket, hogy lehetőleg még az esemény előtt nevezzenek előre online. Az esemény napján emellett helyszíni nevezésre is lesz lehetőség – azonban csak korlátozott számban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában