Grundfos TKC

2021.08.18. 19:59

Kiválóan kezdett a rekordbajnokkal szemben, mégis alul maradt a Tatabánya

Negyven percig kifejezetten jól játszott és jól tartotta magát a Tatabánya, a rekordbajnok Veszprém elleni edzőmérkőzésen. Ezt követően a vendégek már a hazaiak minden hibáját kihasználták, és – látszatra – magabiztos, 32-25-ös győzelmet arattak.

P. J.

Kemény ellenfelekkel küzdöttek meg a Kék Tigrisek a veszprémiek személyében

Forrás: Grundfos Tatabánya Kézilabda Club/Facebook

Óriási iramban kezdődött a találkozó, az első tíz percben már 12 gólt lőttek a csapatok úgy, hogy mindkét hálóőr a „helyén” volt. Aztán a huszadik perc tájékán már több hiba csúszott a hazaiak játékába, és ezt kihasználta a klasszisokkal teletűzdelt veszprémi gárda.

A szünet után az irányítás is „átcsúszott” a vendégek kezébe, de a Kék Tigrisek makacsul tartották magukat. A végeredmény nem is tükrözi híven az összecsapás szorosságát, mivel a végén alakult ki a legnagyobb különbség a két csapat között.

Kemény ellenfelekkel küzdöttek meg a Kék Tigrisek a veszprémiek személyében
Fotó: Grundfos Tatabánya Kézilabda Club/Facebook

Matics Vladan: – Az első húsz percben nagyon jól kézilabdáztunk. De aztán kiütköztek azok a hiányosságaink, amelyen már másfél éve nem igazán tudunk javítani. Minden estre érdekes szezon elé nézünk. Ameddig úgymond az első sorunk bírja, illetve a kezdő hetesből senki sem sérül meg, jól mennek a dolgok. De ne feledjük, viszonylag kevesen vagyunk, és nagy feladatok várnak ránk az Európa Ligában és a bajnokságban is. Azaz, nehéz lesz…

Férfi kézilabda előkészületi mérkőzés

Tatabánya KC – Veszprém 25-32 (16-18)

Földi Imre Sportcsarnok, zárt kapuk mögött. Vezette: Bócz L., Wiedemann V.

TATABÁNYA: Bartucz – Hornyák P. 1, Ancsin 5, Sztojnics 2, Juhász Á. 6, Győri M. 1, Sunajko 3. Csere: Wyszomirski (kapus), Fotache, Ushal 2, Zdolik, Hornyák B. 3 (1), Balogh Zs. 2 (2), Molnár B.Edző: Matics Vladan.

VESZPRÉM: Corrales – Nenadics 4, Yahia 2, Sipos A. 1, Blagotinsek 3, Mahé 4 (1), Strlek 3. Csere: Cupara (kapus) 1, Marguc 2 (1), Maqueda 2, Ligetvári 4, Lékai 2, Manaszkov 2, Dörnyei 2. Edző: Momir Ilics.

Az eredmény alakulása, 5. p.: 4-3, 10. p.: 10-7, 17. P.: 13-9, 26. p.: 15-15, 33. p.: 16-20, 42. p.: 20-23, 47. p.: 22-27, 53.p.: 23-30.

Kiállítások: 8, illetve 6 perc.

Hétméteresek: 3/3, illetve 2/2.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában