elszántság

2021.08.22. 15:24

Tata komfortja egyéni csúcsáig repítheti a paraatléta súlylökőt Tokióban

Szőllősi István, Ekler Lucához hasonlóan a tatai edzőtáborban készült fel a közelgő tokiói paralimpiára. A súlylökő elárulta nekünk, hogy mi a célja az ötkarikás játékokon.

Krupánszki Máté

Tata, 2021. augusztus 2. Szõllõsi István paraatléta edzés közben a Tatai Edzõtáborban 2021. augusztus 2-án. A sportoló tagja a tokiói paralimpiára készülõ magyar csapatnak. MTI/Koszticsák Szilárd

Forrás: MTI

Fotó: Koszticsák Szilárd

Szőllősi István paraatléta súlylökésben már sokszor bebizonyította rátermettségét. Legjobb eredményei között számtalan világ-és európa-bajnoki pontszerző helyezés szerepel. Legutóbb Tatán edzőtáborozott, hogy kellőképpen formába lendüljön a tokiói játékokra.

– Nagyon sikeres volt a tatai felkészülés. Az erőnléti és a technikai része is jól ment, súlylökésben rengeteget fejlődtem – részletezte az elszánt sportoló, majd hozzátette, hogy szeret Tatán edzőtáborozni, mert nagyon komfortos helynek tartja, ahol minden közel van a táborhoz.

A paralimpiai céljaival kapcsolatban portálunknak úgy fogalmazott, hogy a legnagyobb vágya, hogy a tokiói játékokon meg tudja dönteni egyéni csúcsát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában