vízilabda

2021.06.07. 07:11

Ezüstérmesek lettek a TVSE ifjai

Nagy csatákkal fejeződött be a 2008-as és később született gyerekeknek kiírt dunántúli vízilabda-bajnokság. A TVSE a dobogón végzett.

P. J.

Nagy csatákkal fejeződött be a 2008-as és később született gyerekeknek kiírt dunántúli vízilabda-bajnokság. A TVSE a dobogón végzett.

Forrás: TVSE

A Tatabányai Vízmű SE fiataljai az őszi szakaszban nyújtott jó teljesítményüknek köszönhetően, csoportjukat megnyerve, jutottak be a pontvadászat felsőházába. Tavasszal a legerősebb csoportban már a legjobb csapatok küzdöttek meg egymással az érmekért. A TVSE csapata végezetül a 13 induló együttes közül az ezüstérmet szerezte meg.

Kővári Zoltán, a gyerekkorosztály edzője elmondta, hogy figyelembe véve az elmúlt időszak nehézségeit, maximálisan elégedett a fiúk hozzáállásával, teljesítményével, és bravúros eredménynek tartja a megszerzett második helyezést. Büszkék lehetnek a srácok magukra, megdolgoztak ezért a sikerért.

A következő TVSE játékosok nyakába kerülhetett ezüst medál: Fodor Dávid, Szurdoki Gábor Alex, Kormány Gábor, Lichtenstein Máté, Hataier Ádám, Petrik Olivér, Skoflek Patrik, Bodoki László, Stolmár Botond, Kővári Péter, Nagy Bekény, Hajas Márk, Szűcs Viktor, Tóth Péter Bendegúz, Szabó Vince.

A fiatalok az második helyen végeztek (Fotó: TVSE)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában