Eb2020

2021.06.15. 17:34

„Nem lesz, aki bedzsudzsákolja a labdát” – a legjobb olvasói tippek a magyar-portugálról

Megkérdeztük olvasóinkat, mit várnak a mai magyar-portugál Eb-meccstől. Humoros és teljesen komoly válaszokat kaptunk. Ezekből szemezgettünk.

Kemma.hu

Esztergom, 2021. június 14. Látogatók A magyar labdarúgás története címû kiállításon az esztergomi Széchenyi téren 2021. június 14-én. A Nemzeti Fotótár szabadtéri focitörténeti tárlata ezen a héten hét hazai városban nyílik meg. MTI/Mohai Balázs

Fotó: Mohai Balázs

Az Európa-bajnokság ma indul a magyaroknak, hiszen a portugálok ellen lépnek pályára 18 órakor. Felidéztük ma már az öt évvel ezelőtti örömmámort, és megkérdeztük olvasóinkat, hogy most mire számítanak. Lássuk hát!

🇭🇺 🇮🇷 Sajnos biztos hogy eltángálnak Minket 🙏⚽ Hajrá 🇮🇷MAGYAROK!!! 🙏 Rajtatok a világ 👁️ 👀szeme!!🇭🇺🙏💖🥰❣️🤔🥳

Győzzön a jobbik! Van, akinél a magas színvonal az elvárás, a győzelemmel pedig úgy van, legyen azé, aki megérdemli.

„Jó meccset várok. Hajtást, lelkes focit... ha KIKAPUNK, nem baj, a jobb győz!!!!”

„Mindenki reméli a legjobbat ! Az a helyzet, ha megverünk mindenkit a csoportban, akkor meg is kéne nyerni az Eb-t ! Ha emelt fővel jönnek le a srácok a pályáról, akkor mindenki elégedett lesz, úgy gondolom!Hajrá Magyarok !! ⚽️⚽️

Sokan emlegetik Dzsudzsákot a legutóbbi Eb-n nyújtott teljesítménye miatt. Ők úgy gondolják, nélküle még a döntetlen is szép eredmény lesz a magyarok részéről.

„Nem lesz aki bedzsuzsákolja a labdát...”

„A döntetlennel is kiegyeznék! Nincs Dzsudzsák, hogy kiegyenlítsen! Lehet szidni meg utálni, de sokszor kihúzta a válogatottat...”

Ronaldo négy évvel ezelőtti hisztije hisztije is emlékezetes maradt:

„Ronaldo sírva fetreng pályán.”

„Ma tök nyugodt és vidám lesz.”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában