tábor

2021.06.29. 07:00

Igazi ikontól tanultak kézizni a szőnyi gyerekek

Harsányi Gergely olimpikon, válogatott kézilabdázó látogatott el a gyerekekhez a Szőnyi Bozsik József Általános iskolába.

K. D.

Forrás: 24 Óra

Fotó: Körtvélyfáy Dina

Június 28-a hétfőn egy olyan sportolót láttak vendégül Szőnyben, aki példakép lehet a gyerekek számára. Harsányi Gergely jelenleg a Komárom VSE csapatában kézilabdázik, az NBII-es bajnokságot megnyerték. Korábban hosszú éveken erősítette a Grundfos Tatabányát KC-t, de Tatán is megfordult.

A kétszeres olimpikontól a gyerekek is kérdezhettek, sokan voltak rá kíváncsiak, izgul-e a meccsek előtt, valamint arra, hogy emlékszik vissza az első profi meccsére. Nem csak az derült ki, hogy a sportoló szokott izgulni a meccsek előtt, hanem az is, kezdetben úszóként képzelte el a jövőjét, később döntött csak a kézilabda mellett. A kérdések után testmozgás következett, Harsányi Gergellyel közösen a rekortán pályán melegítettek be, majd kézilabdás feladatokat hajtottak végre.

Kovács Barna táborvezetőtől megtudtuk, a Magyar Diáksport Szövetség junior sporttábora július 2-a péntekig tart majd, minden nap különböző, diákolimpiai sportágat próbálhatnak ki a fiatalok.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában