Grundfos TKC

2021.05.26. 21:54

Elbúcsúztatta legendás vezetőjét a Tatabánya (videó)

Ugyan vereséget szenvedett a Tatabánya a bakonyi gárda otthonában, de végig becsülettel küzdött. A meccs után pedig eljött a vendége számára a legszebb pillanata. Nagy László, az MKSZ alelnöke átadta a Kék Tigriseknek a bronzérmeket.

Petrik József

Jól küzdött a fehér mezes Tatabánya a Veszprém ellen a tét nélküli találkozón

Forrás: 24 Óra

Fotó: H. B.

Kisebb ünnepség előzte meg a találkozót, ezen, Nagy László búcsúztatta el az egykori csapat- és válogatott társát, a visszavonuló tatabányai Ilyés Ferencet, és nyújtotta át neki a szövetség ajándékát.

Jól küzdött a fehér mezes Tatabánya a Veszprém ellen a tét nélküli találkozón
Fotó: H. B. / 24 Óra

A mérkőzés jó hangulatban és jó iramban kezdődött. Ám az hamar kiütközött, hogy hazaiak ezt a meccset sem veszik fél vállról, bár a tatabányaiak becsületére legyen mondva, ők sem léptek feltartott kézzel a pályára. Így viszonylag szoros volt az első félidő.

Szünet után pocsékul „rajtolt” a Tatabánya. Majd, amikor lábra kaphatott volna, rendre elpuskázta a ziccereit. Ennek ellenére is dicséretesen helyt állt a Matics-legénység, és becsülettel, illetve sikeresen zárta a szezont.

Matics Vladan: – Bozsovics, Ilyés, Sunajko és Juhász Ádám nélkül sem vallottunk szégyent. Jól ment a hét a hat elleni játék is, ami a jövőben egyik fegyverünk lehet. Örülök, mert megérdemelten szereztük meg a bronzérmet.

Kézilabda NB I., férfi, 26. forduló

Telekom Veszprém – Grundfos Tatabánya KC (16 -12 )

Veszprém Aréna, 1000 néző, vezette: Hargitai G., Markó G.

TATABÁNYA: Bartucz – Hornyák P., Ancsin 1, Sipos A. 4, Debreczeni 3, Zdolik 7, Győri M. 1. Csere: Wyszomirski, Konecny (kapusok), Molnár B., Balogh Zs. 7 (3), Bodnár Á., Hornyák B. 2 (2), Nemes R. Edző: Matics Vladan.

Az eredmény alakulása, 4. p.: 1-2, 10. p.: 8-3, 16. p.: 10-7, 22. p.: 12-8, 27. p.: 15-10, 36. p.: 22-13, 42. p.: 23-16, 46. p.: 26-16, 55. p.: 29-22.

Kiállítások: 4, illetve 0 perc.

Hétméteresek: 3/3, illetve 7/6.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában