Kék Tigrisek

2021.04.10. 21:27

Nagyot küzdött a Tatabánya az egyik sereghajtó ellen (videó)

A tizedik játéknapon kötelező győzelem „várt” a Kék Tigrisekre, aki azonban alaposan megizzadtak az ötgólos sikerért. Bizonyítva, a kötelező mindig nehéz…

P- J.

Repülőrajtot vett a Tatabánya

Forrás: 24 Óra

Fotó: Hagymási Bence

Az első félidő derekáig kifejezetten nyögvenyelős volt a Tatabánya számára a találkozó. Aztán kicsit megrázták magukat a Kék Tigrisek, és máris ötgólos előnyt harcoltak ki, ami azonban a játékrész lefújásáig háromra olvadt.

Szünet után – szerencsére – Wyszomirski továbbra is remekelt a kapunkban, elől pedig Hornyák Bence ontotta a gólokat. Ebben jó társra talált Debreczeniben és Baloghban. A véghajrában a érezhetően a Tatabányánál „összpontosult” a rutin és a tapasztalat, és ez elegendő volt a két fontos pont megszerzéséhez.

Sibalin Jakab: – Óriási erőbedobásra késztetett minket a Cegléd, de erre is számítottunk. A sorozatterhelés miatt mutatkoztak a fáradtság jelei rajtunk. Vannak hiányzóink is, különösen a széleken nehéz változtatni, és mi sem tudtunk kellően frissíteni. Ebben az erőltetett menetben nincs idő a regenerálódásra.

Nagy Károly: – Úgy készültünk, hogy ne szenvedjünk megalázó vereséget. Ám voltak szakaszai a mérkőzésnek, amikor kifejezetten jól játszottunk. Sok játékosunk azonban a Covidból jött vissza, és ennyit bírtak A végén a nagyobb rutin bizonyult döntőnek. De mi április közepére koncentrálunk már, akkor eldőlhet a bennmaradásunk.

Kézilabda NB I., férfi, 10. forduló

Grundfos Tatabánya KC – Ceglédi KKSE 27-22 (14-11)

Földi Imre Sportcsarnok, vezette: Altmár K., Horváth M.

TATABÁNYA: Wyszomirski – Molnár B. 1, Győri M. 1, Juhász Á. 4, Debreczeni 5, Ancsin 1, Hornyák B. 7. Csere: Konecny (kapus), Ilyés, Zdolik 2, Nemes R. 1, Balogh Zs. 5 (3). Megbízott edző: Sibalin Jakab.

CEGLÉD: Kránitz – Gyene 3 (2), Juhász K. 4, Mazák 2, Teleki 2, Németh B. 5, Pásztor Á. 1. Csere: Kiss R. 3, Szepesi 1, Kállai, Vranac 1, Zakics. Edző: Nagy Károly.

Az eredmény alakulása. 6. p.: 1-2. 16. p.: 10-6. 21. p.: 11-8. 25. p.: 13-8. 38. p.: 18-12. 46. p.: 20-18. 50. p.: 21-20. 56. p.: 26-21.

Kiállítások: 8, illetve 8 perc.

Hétméteresek: 4/3, illetve 4/2.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában