vereség

2021.01.28. 18:21

Simán kikaptak a tatabányai röpisek a fővárosban

A tatabányai csapat ezúttal a nagy rivális Palota otthonába látogatott.

K. A.

Forrás: Facebook/Tatabányai Röplabda Sport Egyesület

A Palota VSN KFT csapatától ősszel, hazai pályán, egy színvonalas mérkőzésen, óriási csatát követően végül döntő játsz­mában kapott ki a Tatabánya,ezúttal jóval simábban alakult a két együttes találkozója. A vendégcsapat csak az első játszmában jutott 20 pont fölé, így a házigazda bő egy órányi játékot követően magabiztos győzelmet aratott.

Érdekesség, hogy a Palota csapata 22 órával a Tatabánya elleni mérkőzés előtt a sereghajtó Közgázt fogadta, és (jóval szorosabb szetteket követően) azt a meccset is 3-0-ra nyerte. A TRSE vereségével a negyedik helyre csúszott vissza a bajnokságban, és már csak matematikai esélye maradt a még felsőházi rájátszást érő második hely megszerzésére.

Röplabda, NB II., Nyugat „B” csoport, női, 15. forduló

Palota VSN KFT–Tatabányai RSE 3-0 (21, 17, 19)

Budapest, zárt kapuk mögött, vezette: Mocsnik L., Ladányi B.

TRSE: Metali, Szövérdffy, Bácskai, Szmrtyka, Csóka, Udvardi, Kocsis, Lovas, Horváth, Borbély, Nagy A., Rácz, Nagy Zs. (libero), Keszthelyi (libero). Vezetőedző: Bódis Attila.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában