Játék

2020.11.30. 14:50

Dorogi pecás gyönyörű tövese lett az év fogása

Földesi Milán dorogi horgász 18 kilogrammos pontyfogásával zsebelte be az év fogása címet és az ezzel járó emlékdíjat.

Kemma.hu

Forrás: Beküldött

Az elmúlt 4 hónapban arra kértük a megyei sporttársakat, hogy mutassák meg olvasóinknak büszkeségeiket, kerestük a legnagyobb vagy épp legritkább fogásokat, és a hozzájuk tartozó horgásztörténeteket. Az online olvasók szavazatai alapján pedig havonta jutalmaztuk a hónap fogásait. Játékunk most véget ért, így nem maradt más, csak a verseny végső győztesének kihirdetése.

Az év fogása egy dorogi pecásé, Földesi Miláné lett, aki 18 kilogrammos, gyönyörű töves ponttyával zsebelte be a címet. Milán lelkesen játszott velünk az elmúlt 4 hónapban, szeptemberben és októberben is övé lett a hónap fogása. A kiváló horgász egy emlékdíjjal lett gazdagabb.

 

Ez a töves bizonyult az év fogásának (Fotó: Beküldött)

A dobogó második fokára Fülöp Sándor állhatott. Almásfüzitőn fogott kapitális süllője az októberi fordulóban és a végső megmérettetésben is ezüstérmet ért.

 

Ezüstérmet értek azok a rémisztő fogak (Fotó: Beküldött)

A képzeletbeli dobogó harmadik helyére egy hölgy, Szexer Ágnes Eszter került szép töves ponttyával. Eszter uszonyosa a júliusi fordulóban második, a végső küzdelemben harmadik helyet ért.

 

Eszter bebizonyította, hogy a hölgyek is remekül értenek a horgászathoz (Fotó: Beküldött)

További részleteket olvashatnak a 24 Óra december 1-i számában!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában