siker

2020.10.12. 07:04

A kocsiak nyerték a kocsitoló versenyt a Nemzeti Vágtán

Tizenharmadik alkalommal rendezték meg a Nemzeti Vágtát, ezúttal azonban közönség nélkül. A vágtán kocsitoló-verseny is volt, amelyen a kocsiak brillíroztak.

K. D.

A kocsiak megmutatták, hogy kell profin tolni a kocsit

Forrás: beküldött

Az október 10-11-i hétvégén rendezték a Nemzeti Vágtát, és a vasárnapi kocsitoló verseny döntőjébe Kocs és a Pest megyei Csemő csapata jutott be. A kocsiak, Kovács Kristóf, Kemény János, Szabóné Gáspár Nikolett, Nagyné Szabó Zsuzsanna, Sebők Emília és Szabacsi Gábor kékben küzdöttek.

A kocsitolóknak csaknem 250 métert kellett megtenniük. A versenyt a kocsiak nyerték, akik Simon Lászlótól, Kocs polgármesterétől és Mondok Józseftől, a Magyar Lovassport Szövetség fogathajtó szakágának elnökétől vehették át a győztesnek járó babérkoszorút.

A kocsiak megmutatták, hogy kell profin tolni a kocsit (Fotó: beküldött)

A vasárnapi nemzetközi futamon idén Magyarországon élő külföldiek versengtek a koronavírus-járvány miatti beutazási korlátozások miatt. Tíz ország szállt versenybe a Bábolnai Nemzeti Ménesbirtok arab ménesének shagya-arab lovain: Magyarország mellett Horvátország, Szlovákia, Románia, Mexikó, India, Mongólia, Szlovénia, Csehország és Szerbia. A Nemzeti Vágta döntőjében a porvai Ördög Alen Hajós, Temerin, Kézdialmás és Baja versenyzőjét utasította maga mögé a Millenniumi emlékmű körül kialakított különleges pályán.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában