romantika

2020.03.01. 20:00

A tatabányai edző és kedvese az esküvőn is visszatért az edzőterembe

Nem csak lánykéréshez, de esküvői fotózáshoz is tökéletes helyszín lehet egy edzőterem, ezt pedig most Somhegyi Henrietta és Attila be is bizonyította.

Sz. A.

Forrás: 24 Óra

Fotó: Zantleitner Ingrid

Bizonyára sokan emlékeznek még a 2019-es év egyik legnépszerűbb és legromantikusabb történetére: a tatabányai edző, Somhegyi Attila ugyanis a Cutler Pulzus Fitness-ben kérte meg szerelme, Heni kezét. Nos, a történetük most az anyakönyvvezetőnél folytatódott, ugyanis a minap mondták ki a boldogító igent, a Kemma.hu pedig lehetőséget kapott, hogy jelen legyen a szertartáson.

Mint minden menyasszony, Heni is gyönyörű volt, Attilával együtt a szemeikben ott ragyogott a szerelem és a boldogság, ugyanakkor érezhető volt az is, mennyire meghatotta őket, hogy végre hivatalosan is összeköthetik az életüket. Persze, a násznépnek hála, egy-egy poén sem maradhatott el, de ahogy a pár egymásra nézett, abban minden benne volt, az pedig, ahogy Heni el-elérzékenyült a házasságkötő teremben, még a krónikást is meghatotta.

Az ifjú pár a szertartás után visszatért a lánykérés helyszínére, ahol Attila stílszerűen edzés közben térdelt le szerelme elé, hogy elővegye a legkisebb, de legromantikusabb súlyt, az eljegyzési gyűrűt. A Cutlerben a két tulajdonos, Jenei Attila és Csaba is gratulált a szerelmeseknek, akiket még azzal is megleptek, hogy a nászinduló fogadta őket a terembe lépve.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában