kézilabda

2019.12.01. 09:53

Hiába küzdött jól, ezúttal kikapott a Dorogi ESE

Bár sikerült ledolgoznia a tízgólos hátrányt és rövid ideig még vezetett is, végül nem tudta otthon tartani a két pontot a Dorogi ESE felnőtt női kézilabdacsapata.

Walczer Patrik

Forrás: 24 Óra

Fotó: Walczer Patrik

Bár az első gólt a Dorog szerezte, tizenöt percnyi játék után 4-10 volt az állás. A 22. percben már tíz gól volt a különbség, de a hazaiaknak sikerült rendezniük a soraikat, és megkezdték a felzárkózást. A második harminc percben egy sokkal harcosabb Dorogot láthatott a közönség, a játékosok becsületből hajtottak előre. A hajrában átvették a vezetést, majd az utolsó pillanatokig döntetlen volt az állás, amikor eldöntötte a Mohács a két pont sorsát.

Nagyatádra utaznak legközelebb

A tabella utolsó előtti helyén álló Dorog a tizedik fordulóban a nagyatádi Rinyamenti KC otthonában lép pályára. Mivel az eddigi találkozókon mindössze egy győzelmet és egy döntetlent sikerült elérniük, ezért égető szükségük van a pontokra. Bona Gergő edző szerint újabb „négypontos” mérkőzés következik, hiszen mindkét alakulat a kiesés elől menekül. A találkozón mindent ki kell adniuk magukból és a játékosok azt is tudják, hogy csak akkor arathatnak sikert, ha határozottan és keményen védekeznek, illetve ha fegyelmezetten tartják magukat a megbeszélt taktikához.

– Nincs mit szépíteni, nyernünk kell Nagyatádon – tette hozzá a mester.

Bona Gergő: – Az első húsz percben katasztrofális volt a teljesítményünk, de nem adtuk fel, küzdöttünk magunkkal, az ellenféllel és a körülményekkel. Bár egy pontot mindenképpen szereznünk kellett volna, ennek ellenére büszke vagyok a lányokra.

Női Kézilabda NB I/B Nyugati-csoport, 9. forduló

Dorogi ESE – Mohácsi TE 1888 25-26 (10-16)

Dorog, Városi Sportcsarnok, 120 néző, vezette: Garai B., Varasdi L.

Dorog: Stadler (kapus) – Sárosi 7, Balogh Vivien 3, Kaposvári, Szűcs, Forgács K. 7, Forgács V. Cserék: Dobány, Pompor (kapusok) – Sütő 3, Szabó 2, Imrei 2, Uresch 1, Balogh Viktória, Rideg. Edző: Bona Gergő.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában