elismerés

2019.12.05. 06:26

A TSC Geotech trénere kapta az Európai Atlétika Szövetség év edzője díját

A budapesti díjátadó gálán Salamon Zoltán, a TSC Geotech vezetőedzője vehette át az Európai Atlétikai Szövetség év edzője elismerését Gulyás Mártontól.

K. M.

Forrás: Magyar Atlétika Szövetség

Fotó: [email protected]

A Magyar Atlétika Szövetség Budapesten, az új Hidegkuti Nándor Stadion VIP termében rendezett díjátadó gálával zárta az évet. Az eseményen Dr. Szabó Tünde, sportért felelős államtitkár köszöntötte az egybegyűlteket és beszédében örömét fejezte ki a hazai rendezésű, 2023-as atlétika világbajnokság pozitív elbírálása kapcsán – írja az atletika.hu.

A díj különlegessége, hogy minden évben csak egy ember kaphatja meg (Fotó: Magyar Atlétika Szövetség)

A díjátadó gálán elismerésben részesültek a 2019-es év legjobb utánpótláskorú, felnőtt és parasportolói. A szervezet díjai mellett más elismerések is gazdára találtak. Köztük az egyik legrangosabb, az Európai Atlétikai Szövetség Edzői Díja. Minden évben lehetősége van a tagszövetségeknek, hogy egy edzőt felterjesszen kitüntetésre. 2019-ben a Magyar Atlétikai Szövetség Salamon Zoltánt, a TSC Geotech vezetőedzőjét javasolta. A tatabányai edző Gyulai Mártontól vehette át a rangos címet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában