női kézilabda

2019.11.18. 07:24

Gyermeteg hibákon úszott el a Dorogi ESE fontos rangadója

Az NB I/B Nyugati csoportjában a Gárdony-Pázmánd csapatától kapott ki a Dorogi ESE a hetedik fordulóban.

W. P.

A Dorog (narancssárgában) három góllal kikapott

Forrás: 24 Óra

Fotó: Walczer Patrik

Tovább tart a Dorog rossz szériája, ugyanakkor a Gárdony-Pázmánd ellen minden esélye megvolt a győzelemre. Öt perc elteltével 6:2-re vezetett a Dorog, majd egészen a 23. percig megőrizte az előnyét. Az első játékrész végén egygólos vendég előnnyel vonultak pihenőre a csapatok. A második félidőben felzárkózott a Dorog, de egy utolsó másodpercekben szerzett góllal a Gárdony nyerte meg a találkozót.

Bona Gergő: – Nagyon jól küzdöttünk, de gyermeteg hibáinknak köszönhetően nem sikerült megnyernünk ezt a nagyon fontos rangadót. Öt alkalommal is vissza tudtunk jönni a mérkőzésbe és a végén úgy tűnt, hogy akár mindkét pontot itthon is tarthatjuk.

Női Kézilabda NB I/B Nyugati-csoport, 7. forduló

Dorogi ESE – Gárdony-Pázmánd NKK 27-28 (15-16)

Dorog, Városi Sportcsarnok, 100 néző, vezette: Hantos D., Rózsahegyi B.

Dorog: Stadler (kapus) – Sárosi 6, Szabó 4, Kaposvári A. 1, Forgács K. 3, Uresch, Forgács V. 2. Cserék: Pompor (kapus) – Imrei 3, Rideg 2, Balogh Vivien 6, Balogh Viktória, Sütő, Szűcs, Törőcsik. Edző: Bona Gergő.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában