labdarúgás

2019.09.08. 17:49

A DAC és a Nélküled sem hiányzott a Futball éjszakáján

Komáromban és Esztergomban is változatos programokkal várták az érdeklődőket a második alkalommal megrendezett Futball éjszakáján, melynek legfőbb célja a sportág népszerűsítése volt.

Kemma.hu

A regisztrációt követően elözönlötték az esztergomi futballcsapat sportkomplexumát az érdeklődők.

A kisebbek is kipróbálták ügyességüket (Fotó: Walczer Patrik / 24 Óra)

A klubház és a centerpálya között felállított teqball (a labdarúgás és az asztalitenisz elemeit vegyítő játék) asztaloknál szinte sorban álltak a fiatalok, de hatalmas érdeklődés mutatkozott a kispályás labdarúgótorna iránt is: izgalmakkal fűszerezett találkozókat és párharcokat láthattunk a műfüves pályán.

Fotó: Walczer Patrik / 24 Óra

A Futball Éjszakája zárásaként villanyfényes gálameccset tekinthettek meg az érdeklődők. A vendégként pályára lépő DAC Öregfiúk tiszteletére elhangzott az Ismerős Arcok zenekar Nélküled című dala, valamint a magyar himnusz is. Az esztergomi és a dunaszerdahelyi szeniorok pedig bemutatták, hogy aktív pályafutásuk befejezése után sem felejtettek el cselezni.

Felsorakozott az Esztergom és a DAC (Fotó: Walczer Patrik / 24 Óra)

A Komáromi VSE második alkalommal csatlakozott a Futball éjszakája országos programsorozathoz.

– Egyebek mellett megtekinthették az érdeklődők az utánpótlás-csapataink edzéseit, vártuk a jelentkezőket a büntetőrúgó-, illetve a dekázó versenyre, többen jelentkeztek teqballra – sorolta a lehetőségeket Pintér László.

A komáromi pályán rúgták a bőrt (Fotó: beküldött)

A rendezvény egyik szervezője hozzátette azt is, hogy ezen a délutánon, illetve estén az egykori kiváló győri és komáromi focista, Kozenkow Ferenc vezetésével megtekinthető volt a Czibor Zoltán-emlékszoba is, továbbá az a gyűjtemény, amelynek köszönhetően a komáromi labdarúgás története ismerhető meg. Gucsi-Végh Péter is várta az érdeklődőket, az NB III-as felnőtt csapattal dolgozó tréner erőnléti szaktanácsokat adott.

További részleteket a 24 Óra szeptember 9-i számában olvashatnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában