kézilabda

2019.05.04. 08:24

A győzelem az egyetlen alternatívája a Grundfosnak a Cegléd ellen

Az EHF Kupában, a negyeddöntőbeli párharc elvesztése korántsem okozott akkora traumát a tatabányai szurkolóknak, mint a középmezőnyhöz tartozó Gyöngyös elleni hazai vereség. Ezt a kudarcot kell feldolgoznia a kék tigriseknek, hogy ismét „harapjanak”.

Petrik József

Az EHF Kupában, a negyeddöntőbeli párharc elvesztése korántsem okozott akkora traumát a tatabányai szurkolóknak, mint a Gyöngyös elleni hazai vereség.

Forrás: 24 Óra

Fotó: Hagymási Bence

Az előző fordulóban gyakorlatilag csak a Grundfos drukkerek érdemeltek dicséretet, akik az utolsó pillanatig kitartottak a kék-fehérek mellett. Senki nem pocskondiázta a játékosokat, nem kértek rajtuk számon semmit, „csak” űzték-hajtották kedvenceiket a Gyöngyös elleni találkozó lefújásáig...

– Semmit nem így terveztünk – emelte ki Sibalin Jakab edző, Matics mester jobbkeze. – Elképzelhető, hogy milyen most a játékosok és a vezetők hangulata. Mentálisan nehezen feldolgozható deficitje van a csapatnak. Egy vereség sosem jön jókor és soha nem esik jól. De ez most különösen pocsékul érintett minket. Ami érdekes, a Gyöngyös semmi váratlant nem húzott. Viszont szurkolóink, támogatóink előtt le a kalappal. Köszönjük a folyamatos biztatás, amely még akkor sem ült el, amikor már behozhatatlannak tűnt a hátrányunk...

– Ilyen hidegzuhany után csak a győzelem elfogadható eredmény a számunkra – hangsúlyozta a tréner. – Nincs is más alternatíva, mint a győzelem. Edzünk, készülünk a hétvégére, és nekik megyünk, százszázalékos elszántsággal.

NB I., férfi, 24. forduló

Grundfos Tatabánya KC – Cegléd

Földi Imre Sportcsarnok, szombat: 18 óra.

A hazai hiányzók listája nem változott: Vranjes, Bartucz és Győri.

A mérkőzésen a Felhő–Öcsi játékvezetői páros fújják majd a sípot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában