muaythai tehetségek

2019.04.24. 13:06

Magyar bajnoki címeket hozott a Mega Tech SE a fővárosból

A tatabányai Mega Tech SE versenyzői összesen tizenegy érmet nyertek a közelmúltban megrendezett korosztályos magyar bajnokságokon, Tóth Eszter és Herceg Alex Valentin révén két felnőttarany is jutott Tatabányára.

Kun Attila

Szombaton a budapesti Vilmos Endre Sportcsarnokban rendezték a 2019-es junior és felnőtt muaythai magyar bajnokságot. A tatabányai Mega Tech SE mindkét korosztályban két versenyzővel képviseltette magát, akik remekül szerepeltek a fővárosi megmérettetésen.

A felnőtteknél mindkét tatabányai versenyző, az 57 kg-ban induló Tóth Eszter és a 63,5 kg-os súlycsoportban versenyző Herceg Alex Valentin is bajnoki címet szerzett, míg a junioroknál Nagy Roland (54 kg) és Ocskai Dominik (60 kg) is bronzérmet nyert.

A tatabányai Mega Tech SE versenyzői összesen tizenegy érmet nyertek. (Fotó: Beküldött fotó)

A négy versenyző által nyert négy érem azt is jelenti, hogy az egy héttel korábban, az ugyancsak budapesti Madárfészek Akadémián megtartott utánpótlás magyar bajnoksággal együtt három arany-, valamint négy-négy ezüst- és bronzérem lett a Mega Tech SE mérlege.

Az egyesület versenyzője, Narde­lotti Zoltán is komoly kihívás elé néz, hiszen tegnap Ausztráliába, a Darwinban rendezendő Arafura Gamesre utazott, amely a 2021-es világjátékok kvalifikációs versenye is lesz egyben. Zoltán mellett a miskolci, a DVTK-ban szereplő Spéth Norbert képviseli még a magyar színeket Ausztráliában, a csapatot a Mega Tech SE vezetőedzője, a magyar válogatottat szövetségi kapitányként kísérő Bányász Adrián, illetve helyettese, Jászka Krisztián vezeti.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában