sikerek

2019.04.01. 07:39

Ismét brillíroztak a leányvári cselgáncsozók

A Leányvár SE cselgáncsozói az elmúlt hetekben két rangos versenyen vettek részt. A Budapesten rendezett emléktornát három arany-, egy-egy ezüst- és bronzéremmel, két ötödik helyezéssel, valamint a csapatverseny hatodik helyével, míg a győri junior ob-t egy második és egy hetedik helyezéssel zárták.

Kun Attila

A Leányvár SE cselgáncsozói az elmúlt hetekben két rangos versenyen vettek részt, Budapesten és Győrben.

Forrás: Beküldött fotó

A leányvári diák korosztályú dzsúdósok a közelmúltban Budapesten léptek tatamira, ahol az UTE csarnokában megrendezett Horváth István Emlékversenyen vettek részt. A leányváriak jól szerepeltek, hiszen összesen hét helyezést értek el, amiből öt dobogós volt, közülük hárman pedig az első helyen végeztek.

A diák A kategóriában Veres Nikolett a legjobbnak bizonyult az 56 kg-osok között, de hozzá hasonlóan Tandi Rebeka (diák C, 40 kg) és Uzsoki Noel (diák B, 50 kg) is a dobogó legfelső fokára állhatott. A csapat egyetlen második helyezését Csizmadia Szilvia érte el, aki a diák A kategóriában végzett a második helyen a 32 kg-osok mezőnyében, míg Legény Glória (ugyancsak diák A, 45 kg) a harmadik pozícióban zárta a küzdelmeket.

Két ötödik hely is jutott a leányváriaknak: Mészáros Sarolta (diák B, 40 kg) és Kara Dániel (diák A, 40 kg) érte el ezt a helyezést. A kiválóan megrendezett viadalon egyébként 38 csapat indult, szép eredményeinek köszönhetően a Leányvár a hatodik helyen végzett az egyesületek versenyében.

A következő rangos esemény, amelyen a Leányvár SE indult, a Győrben megrendezett junior országos bajnokság volt. Az egyesület két versenyzője, Tandi Zsanett és a Horváth István Emlékversenyen győzedelmeskedő Veres Nikolett ért el helyezést a csapat tagjai közül. A 78 kg-ban induló Tandi kiváló versenyzéssel, ippongyőzelmeket aratva jutott el a döntőig. Ott ugyan vereséget szenvedett, de az országos bajnokságon szerzett ezüstérem így is remek eredménynek számít, főleg úgy, hogy ifjúsági korosztályúként indult a juniorok között. Veres a 48 kg-osok mezőnyében ezúttal a hetedik helyen zárt.

Szervezők és felkészítők: Pfluger Antalné, Faragó Norbert, Vezér Teofil és Pfluger Antal.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában