foci

2019.04.18. 06:49

Kétéves sorozat szakadt meg az U19-es megye I.-ben

Az Atlasz Geodézia Megyei I. U19-es bajnokságának 20. fordulójában az utoljára 2017 áprilisában vereséget szenvedő, azóta egy döntetlent leszámítva minden mérkőzését megnyerő Nyergesújfalu sima, háromgólos vereséget szenvedett hazai pályán a dobogóért harcoló Zsámbék ellen.

H. I.

Forrás: Pixabay

A nyergesiek kétgólos hátrányban voltak, mikor emberhátrányba kerültek a hazaiak, így nem jött össze az egyenlítés. Természetesen a Nyergesújfalu továbbra is tetemes előnnyel vezet, 12 ponttal gyűjtöttek eddig többet, mint a második Tata. A tataiak egyébként egy magabiztos, 4-1-s győzelmen vannak túl a Kecskéd ellen, Martonfi duplázott.

Az eddig egy győzelemmel álló Sárisáp megszerezte a második diadalát is, ráadásul nem is akárhogyan: 11-4-re verték a szintén gyengélkedő Vértesszőlőst. A találkozón ketten is mesterhármast vágtak a hazaiaktól. Ettől függetlenül a tabella utolsó helye az övék. A forduló kiütése mégsem a Sárisáphoz, hanem a Nagyigmándhoz kötődik, miután 9-0-ra verték a létszámhiányosan kiálló Ácsot.

A Koppánymonostor és a Vértessomló egyaránt a dobogóért hajt, bár ehhez most nem kerültek közelebb, miután egymás ellen 2-2-s döntetlent értek el. Az Oroszlány 5-0-ra verte a Bábolnát, így nem nagyon volt kérdéses a három pont sorsa.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában