vizilabda OB I

2018.11.06. 07:52

Szép győzelem született a fővárosban

A Honvéd elleni meccsről gyönyörű győzelemmel tért haza Zantleitner Krisztina együttese. A Tatabánya így megszerezte első pontját.

P. J.

Fotó: Dallos István/24 Óra

Az elmúlt szezonban, idegenben és hazai medencében is egy-egy góllal tudott nyerni Zantleitner Krisztina együttese. Most viszont már a találkozó elején magukhoz ragadták a vendégek a kezdeményezést, és ezt gyakorlatilag ki sem engedték a kezükből. Zirighné Sós Ildikó remekül védett, miközben a lefordulásokat is sikerült gólra váltaniuk a tatabányaiaknak, akik így meggyőző, magabiztos sikert arattak. A házigazdáknak szemernyi esélyük sem volt arra, hogy megszorongassák a Tatabánya csapatát, amely az idei bajnokságban ezzel megszerezte első pontjait.

Zantleitner Krisztina: – Úgy gondolom, idegenben a négygólos győzelem jónak mondható. Meccsről meccsre jobb a védekezésünk, ezzel maximálisan elégedett vagyok. De dolgozunk tovább, mert két hét múlva szeretnénk a Szegedet is meglepni. A közeljövőben zsúfolt program vár ránk, hiszen a bajnoki meccseken kívül megrendezik a Magyar Kupa negyeddöntőit, amelyben mi is érintettek vagyunk.

Vízilabda OB I., női, 5. forduló

Honvéd – RB Tatabánya 5-9 (1-3, 1-1, 1-3, 2-2)

Kőér utca, 120 néző, vezette: Várkonyi Gabriella, Marjai Zs.

Tatabánya: Zirighné Sós I. – Zantleitner N., Jenei 1, Pintér 1, Bicskei 2, Tátrai, Keresztes. Csere: Petik 3, Szedlakova 2, Dobos, Kolarova. Edző: Zantleitner Krisztina.

Gól emberelőnyből: 2/0, illetve 1/1.

Gól ötméteresből: 0, illetve 1/1.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában