beruházás

2018.11.26. 21:32

Modern világítást kapott a Kisbéri Spartacus SE futballpályája

Csaknem harminc millió forintból valósult meg az elmúlt időszakban a Kisbéri Spartacus SE labdarúgó pályájának legújabb beruházása.

Forrás: 24 Óra

Fotó: Nagy Tamás

Vasárnap a Kisbéri Spartacus SE és a Bakonysárkányi SE felnőtt megyei harmadosztályú bajnoki labdarúgó mérkőzés előtt ünnepélyesen is átadták a pályázati forrásból megépült 4 oszlopos új, pályavilágító rendszert.

Az eseményen részt vett és beszédet mondott Czunyiné dr. Bertalan Judit, a térség országgyűlési képviselője, Popovics György a megyei közgyűlés elnöke, Sinkovicz Zoltán, polgármester, Khéner László, az MLSZ megyei igazgatója, dr. Tamtom Péter, a Kisbéri Spartacus SE elnöke, valamint Fallmann József a Kisbéri Spartacus SE labdarúgó szakosztályának vezetője is.

Az elmúlt években műfüves kispálya épült, teljesen megújult az élőfüves pálya és korszerűsítették az öltözőket is, most pedig egy modern pályavilágítást kapott a sporttelep. A mérkőzés szünetében tizenegyes rúgó versenyt rendeztek, amelyen a fődíjat, a győztesnek járó serleget és a JAKO mérkőzés labdát Kisfalusi Tamás, a Kisbéri Spartacus SE labdarúgója hódított el.

Ünnepélyesen átadták az új pályavilágító rendszert (Fotó: Nagy Tamás / 24 Óra)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában