megyei bajnokság

2018.11.08. 07:00

Az Esztergom vezet az első osztályban

A sakkozóknál a közelmúltban kezdetét vette a sportág megyei csapatbajnoksága. Az eddigi eredmények alapján az Esztergom viszi a prímet.

K. A.

Forrás: beküldött

I. osztály, Lángos Józsa csoport

1. forduló: Esztergomi SC II.–Almásfüzitői SC I. 6,5-3,5; Géniusz SE II.–Tatabányai SC I. 5-5.

II. osztály, id. Szobi Géza csoport: 1. forduló: Almásfüzitő SC III.–Almásfüzitő SC II. 1-3; Géniusz SE III.–Géniusz SE IV. 3-1; Lángos Józsa SE–SE Kisbér-Ászár II. 1,5-2,5; Szárligeti SE II.–Szárligeti SE I. 0-4, Tatabányai SC II.–Tatabányai SC III. 3-1. Nem játszott: Tatabányai SC IV.

2. forduló: Almásfüzitői SC II.–Szárligeti SE II. 4-0; Géniusz SE IV.–Lángos Józsa SE 0-4; Szárligeti SE I.–Géniusz SE III. 3-1; Tatabányai SC III.–Almásfüzitő SC III. 3-1; Tatabányai SC IV.–Tatabányai SC II. 0,5-3,5. Nem játszott: SE Kisbér-Ászár II. (A II. osztály első két fordulójának mérkőzéseit Tatabányán rendezték). Az első osztályban az Esztergomi SC II., míg a másodikban holtversenyben az Almásfüzitő SC II. és a Szárligeti SE I. vezet. A következő forduló mérkőzéseit november 11-én (első osztály) és 25-én (másodosztály, újabb két forduló) rendezik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában