siker

2018.10.17. 15:30

Bevált a Honvéd Dorogon: győzelmekkel kezdtek a vízipólósok

Győzelmekkel kezdte a Honvéd (BHSE) Dorog néven szereplő serdülőcsapat a Dunántúli Bajnokságban, ahol a mohácsiakat és a székesfehérváriakat is felülmúlták.

Fotó: Új-Hullám SE (beküldött kép)

Győzelmekkel kezdte a Honvéd (BHSE) Dorog néven szereplő serdülőcsapat a Dunántúli Bajnokságban, ahol az első mérkőzésen a mohácsi, másodikon pedig székesfehérvári ellenfeleiket múlták felül.

Mint arról korábban beszámoltunk, a dorogi Új-Hullám SE együttműködést kötött a Budapest Honvéd SE-vel, így a továbbiakban a budapesti egyesület szakmai irányításával zajlik tovább az utánpótlás nevelés. Az már most nyilvánvaló, hogy a két klub közötti kapcsolat igen gyümölcsöző lehet, hiszen a serdülőcsapat az első két találkozóján hatalmas győzelmet aratott.

A dorogiak mindkét ellenfelüket legyőzték (fotó: beküldött kép)

A Mohács ellen mind a négy negyedet megnyerték, gyakorlatilag esélyt sem adtak ellenfeleiknek. A huszonöt találatból Botzheim Gregor Zalán egymaga tizenegyet jegyzett, de a többiek is szép számmal szereztek gólokat. A Székesfehérvári alakulat ellen már szorosabb mérkőzést játszottak, bár az előző napi bravúrhoz hasonlóan mindegyik negyedet behúzták. Végül tizennégy találatot szerezve nyerték meg a második mérkőzésüket.

Eredmények:

Mohácsi VSE – Honvéd (BHSE) Dorog 5-25

Honvéd (BHSE) Dorog – Fehérvári VSE. 14-7

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában