predator

2018.10.10. 07:00

Dél-Olaszországba mennek az esztergomi IBFF bajnokság győztesei

A Pézsa Tibor Sportcsarnokban rendezték meg a 4. IBFF Predators Classic Testépítő és Fitness Bajnokságot, amelyen maga a Predator is megjelent.

P. O. Z.

Fotó: Pöltl Oxi Zoltán/24Óra

A Predator film földönkívüli szörnyetegének hasonmását is megjelenítve tartották 4. IBFF Predators Classic Testépítő és Fitness Bajnokságot a Pézsa Tibor Sportcsarnokban. Az október 6-i megmérettetés az őszi szezon nyitóeseménye volt, melyen 25 kategóriában nyolc európai nemzet sportolói, köztük magyarok is küzdöttek.

A Baráth Team Sport Egyesület és az International Bodybuilding And Fitness Federation (IBFF) Hungary által szervezett kvalifikációs rangadó legjobbjai tovább mehetnek az októberben, az olaszországi Tarantoban megrendezendő Mr & Mrs Universe Világkupára. Mint kiderült, fogadtatás és a profi körülmények miatt a szervezők nagy örömmel tették meg Esztergomot Komárom és Budapest mellett az IBFF versenyek mostani és későbbi helyszínének.

A kategóriánként más felépítést elváró szabályzat alapján nemzetközi bírói testület döntött a különböző szekciókban szereplő sportolók teljesítményeiről. A számos elismerés között Bernáth Norbert, Kuzma Ádám és Simányi Katalin esztergomi versenyzők eredményeikkel kvalifikáltak és utaznak az október 13-i, Tarantoban megrendezendő Mr & Mrs Universe Világkupára.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában