teke

2018.10.19. 07:08

A Haverok senkivel sem haverkodnak

A tatabányai városi tekebajnokságon érdekesen alakult a tabella a verseny végére.

P. J.

Forrás: shutterstock

A tatabányai városi bajnokság 4. és 5. fordulójában ugyan a tavalyi bajnok Gelato mindkét meccsét megnyerte és továbbra is veretlen, ám rosszabb pontarányával csak második a tabellán a szintén veretlen Haverok (az előző szezonban VP Max2000) mögött. A dobogó 3. fokán a csupán egyszer veszítő Turmix áll.

A SzuperLányok és a Vértesszőlős a 4–5. helyeket bérelték ki, 3:2-es győzelem-vereség aránnyal. Meg kell jegyezni, hogy a Szuperligában is vitézkedő hölgyek a városi bajnokságban nem mindig tudnak komplett gárdával felállni. Egyelőre meglepetés a tavalyi ezüstérmes D és Z 6. helyezése.

A Hídláb és a Panoráma-Philippine 50-50 százalékos teljesítménnyel a 7–8. helyen szerepelnek. Három alakulat (Városháza, Max-Go, Teketória) is még csak egy győzelemmel áll, ezért csak a 9–11. helyen tanyáznak. Meglepetés, hogy a MUT-Hungária még nem nyert, így utolsó előtti a csapat. A tabellát az Öregfiúk zárja egy szerzett ponttal (egy döntetlenjük van). A játékosok egyéni átlagai alapján készített listát Kirschner Zoltán (Gelato) vezeti 271,5 fával; 2. helyezett Kámán Tibor (D és Z) ugyanilyen eredménnyel; „bronzérmes” Hájas Attila (Vértesszőlős) 268,3 fával.

(Főoldali fotó: Shutterstock)

Címkék#megyei teke

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában