Naszály Kupa

2018.09.22. 11:26

Jól szerepeltek az emlékkupán az esztergomi sakkozók

Az önkormányzat és a Géniusz Sakk Egyesület Tata-Naszály csapata rendezte meg a Naszály Kupa – Id. Szobi Géza emlékversenyt, amelyen alapfokú iskolák, egyesületek 4-4 fős csapatai mérkőztek meg egymással.

W. P.

Nagyot léptek előre az esztergomi sakkozók (zöldben)

Fotó: W. P./24 Óra

Az alsós és felsős korosztályban is egyaránt 7 fordulós svájci rendszerben, 15 perces játszmákat játszottak a sakkozók. Az Esztergomi Sakkiskola csapata régi ismerősként érkezett vissza a tornára, amelyen pár éve még az alsós kategória középmezőnyében végzett.

Nagyot léptek előre az esztergomi sakkozók (zöldben)
Fotó: W. P./24 Óra

Idén azonban minden másként alakult: Pétervári Szabolcs, Marosvári Gergő, Paksai Nikolett, Láng Simon négyes immár a felsős mezőnyben szerepelve gyakorlatilag esélyt sem adott ellenfeleinek. A tehetségeknek köszönhetően az Esztergomi Sakkiskola 7-7 győzelemmel és 25 ponttal magabiztosan nyerte meg a Naszály kupát, amely egyben a klub első olyan csapatsikere, amikor első helyen végeztek. Aznap bebizonyosodott, hogy az eltelt időszak kemény edzések meghozták gyümölcsüket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában