új megbízás

2018.09.23. 08:56

Hajnal Tamás sportkoordinátorként építheti fel a jövő Fradiját

Az MLSZ után a Fradi is fontos feladattal bízta meg a Nyergesújfaluról indult Hajnal Tamást, aki a közelmúltban vonult vissza a profi labdarúgástól.

Kemma.hu

Budapest, 2017. február 25. A ferencvárosi Hajnal Tamás (k) a labdarúgó OTP Bank Liga 21. fordulójában játszott Ferencváros - Videoton találkozón a fõvárosi Groupama Arénában 2017. február 25-én. MTI Fotó: Szigetváry Zsolt

Forrás: MTI Fotó

Fotó: Szigetváry Zsolt

A profi labdarúgástól visszavonult Hajnal Tamás új feladatkörben kezdi meg a munkát. A nemrég visszavonult, nyergesújfalui születésű korábbi középpályás sportkoordinátorként a klub játékospolitikájának fejlesztésében kap szerepet. Nem ez az első új feladat, amelyet kapott: a közelmúltban az MLSZ meghívta az új szakmai bizottságba, amelynek feladata az lesz, hogy összehangolja a továbblépéshez szükséges szakmai folyamatokat. Itt többek között Dárdai Pállal fog együtt dolgozni Hajnal.

„A feladatom, hogy eredményes játékospolitikát alakítsunk ki a csapatnál. Nehéz elsőre leírni a feladatkört, hiszen temérdek összetevője lesz, de a lényeg, hogy a különböző szakmai csoportok munkáját segítem” – idézi a Fradi honlapja Hajnal Tamást az új ferencvárosi feladat kapcsán.

A focista hozzátette: a legfontosabb célpont, hogy a klubnak jó játékosokat találjanak, ennek a megszervezése összetett feladat. Ennek a munkának az elvégzése nagyrészt rá hárul majd, de ő csapatban gondolkozom.

– Az a lényeg, hogy együtt hozzunk meg egy jó döntést, hogy a csapat értékét gazdaságilag, és szakmailag is növelni tudjuk – emelte ki Hajnal, aki már aktív karrierje során is gondolt a jövőjére, hiszen megszerezte az A-licences edzői képesítést, valamint korábbi világklasszis labdarúgók társaságában jelenleg külföldön is folytat tanulmányokat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában