foci

2018.07.26. 09:37

Hajrá, magyarok! zárta a bajóti focitábor megnyitóját

Varga Roland, a Fradi válogatott focistája a bajóti focitábor szakmai védnöke. Gyömbér Gábor soroksári játékos arra biztatta a gyerekeket, hogy merjenek nagyot álmodni.

F. K.

Gyömbér Gábor soroksári játékos arra biztatta a bajóti focitáborban résztvevő gyerekeket, hogy merjenek nagyot álmodni.

Fotó: Fenyvesi Károly/24 Óra

A focitábor kultúrházban tartott megnyitóján a megjelenteket főszervezőként Hummel Rudolf, a megyei önkormányzat vidékfejlesztési, idegenforgalmi és környezetvédelmi osztályának vezetője köszöntötte. Ezt követően Tóth Zoltán, Bajót polgármestere, dr. Völner Pál, Khéner László, Popovics György, Vígh Gábor, Bajót felvidéki testvértelepülése, Szőgyén polgármestere kívánt a harminc részvevőnek tartalmas egy hetet.

A makói születésű vendég, Gyömbér Gábor arra biztatta a fiatalokat, hogy bátran legyenek álmaik és céljaik, higgyék el, hogy

Bajótról is vezet út a magyar válogatottba.

A tábor stábját Osvald Zsolt, Dudás Júlia, Teiter Dávid és Budavári Dániel alkotja. A megnyitó, Popovics György vezényletével, egy harsány Hajrá magyarokkal! zárult.

A gyulai Grosics Gyula Katolikus Labdarúgó Akadémia, a Nyergesújfalu SE és a Bajóti Szikra SE a szakmai partnere a megyei és a községi önkormányzat szervezésében hétfőn kezdődött 12. Bajót–Gyula Országos Utánpótlás Focitábornak.

Gyömbér Gábor a megnyitón (Fotó: Fenyvesi Károly/24 Óra)

A tábor fővédnöke dr. Völner Pál, a térség országgyűlési képviselője. Védnökök: Popovics György, a megyei közgyűlés elnöke, dr. Kiss-Rigó László szeged-csanádi megyéspüspök, a gyulai Grosics-akadémia alapítója, Khéner László, az MLSZ megyei igazgatója és dr. Menyhárt József nagyszombati megyei képviselő. A szakmai védnökséget a Ferencváros válogatott labdarúgója, Varga Roland vállalta el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában