zsonglőrök

2018.05.14. 08:41

A világ legnagyobb kosárfenoménjaival trükközött a Tatán alapított Face Team

A világhírű Harlem Globetrottersszel forgatott a Tatán alapított Face Team akrobatikus kosárcsapat. Az alapító-vezető Takács Áron még becenevet is kapott az amerikaiaktól.

Sz. A.

A világhírű Harlem Globetrotters-szel forgatott a Tatán alapított Face Team. Az alapító-vezető Takács Áron még becenevet is kapott az amerikaiaktól.

Forrás: youtube

Az első, 2004-ben a tatai Eötvös József Gimnáziumban tartott bemutató óta sok idő telt el, sok-sok ezer zsákoláson van túl a Face Team. Megjárták a Britain's Got Talentet, bejárták a fél világot, Guiness-rekordokat döntöttek a magyar kosárfenoménok az elmúlt 14 évben, hogy csak néhányat említsünk a sikereik közül. A közelmúltban pedig a kosárlabda-show nagyágyúival, a Harlem Globetrotters-szel forgattak és mutattak be elképesztő trükköket a pályán, amikor az amerikai csapat Magyarországon járt.

A Face Team csak szuperlatívuszokban " target="_blank" rel="noopener nofollow">írt a találkozóról, hozzátéve, hogy noha csak néhány perce ismerték egymást az amerikai sztárokkal, a kosárlabda és a trükkök nemzetközi nyelve hamar összehozta őket. A csapat alapítója, Takács Áron pedig egy becenevet is kapott a Harlem Globetrotterstől, miután megmutatta nekik saját fejlesztésű, „Gannicus” zsákolását a Papp László Sportarénában.

A Face Team 15 perces vlogjában 9:15-től látható a világ legnehezebb zsákolása, amitől még az amerikaiak álla is leesett, és egyből egy új becenevet is kapott érte Áron: The Truth.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában