Helyi sport

2018.04.05. 10:02

Remekeltek a komáromi tornászlányok

Húsvétkor is szépen szerepeltek a komáromi lányok, vasárnap pedig náluk rendezik meg a ritmikus gimnasztikázók I. Fouetté Kupáját.

Nagy T.

A komáromi tornásaszlányok remekeltek a húsvéti megmérettetésen, és újabb versenyekre készülnek

A húsvét sem múlt el verseny nélkül a komáromi Fouetté RG SE tornászainak, akik az Unicornis Cup-on léptek szőnyegre.

– Edvy Gvendolin arany minősítéssel 2., Szemeti Csenge ezüst minősítéssel 6., Szabó Pálma ezüst minősítéssel 3., Kocsis Rita és Bajcsai Zita pedig arany minősítéssel 1. helyen végeztek – mondta Závoczky Georgina vezetőedző. Bélik Eszter 14., Szokoli Jázmin 4., Nagy Réka 3., Dózsa Janka 13., Nagy Fruzsina pedig a 6. helyet szerezte meg.

A komáromi tornásaszlányok remekeltek a húsvéti megmérettetésen, és újabb versenyekre készülnek

– A szabadidősportos versenyzőink első nagy állomása volt ez tavasszal, mert május elején rendezik a Nyugat-Magyarországi Regionális döntőt, ennek tétje az országos döntőbe jutás. Addig még egy-egy meghívásos versenyen veszünk részt, illetve vasárnap az első saját rendezésű meghívásos versenyünkön, az I. Fouetté Kupán is indulnak a lányok a meghívott egyesületek versenyzőivel – emelte ki a vezetőedző.

Závoczky Georgina munkáját Polgárné Ónodi Mónika és Polgár Cintia segíti.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában