rock'n'roll

2017.12.14. 20:32

Új klipen dolgozik Tatabánya leghúzósabb rockbandája

A december végére várható videóról Huzsvár Attila énekes árulta el, amit elárulhatott.

kemma.hu

Fotó: Raáb Zoltán

A csapat második, A szerencse forgandó címet viselő albuma idén jelent meg, és a srácok turnéznak is vele rendesen: legutóbb egy három állomásból álló ukrán turnét bonyolítottak le a nemrég Tatabányán is fellépő Zorallal. Az albumhoz természetesen új videó is készül, amelyet a Hagyj élni című nótához készített az együttes.

– Ez a dal volt az, amely mindenkinek tetszett a zenekarban: pörgős, húzós, nem mellesleg az album arculatát is jól mutatja – ecsetelte a dalszelekció körülményeit Huzsvár Attila énekes. – Az sem volt utolsó szempont, hogy hamar jön a refrén, mert úgy vettük észre, manapság ezt is fontosnak tartják a rádiók.

Kristóf Milán gitáros láthatóan élvezte a forgatást
Fotós: Kovács Emese

A Black Jack Győrben forgatott a tatabányai CHS Stúdióval. A srácok elképzelése szerint a videóban a zenekari részek mellett egy történet is kibontakozik majd, a Follow The Flow két tagja, Mayer Fanni és Fura Csé főszereplésével. A sztori részleteit érthetően nem akarta kifejteni az extrém hosszú szakálláról is ismert frontember, de a szereplőkről szívesen beszélt a Kemma.hu-nak.

– Csabival nagyon régi az ismeretség, és egy laza esti beszélgetéskor merült fel, hogy szívesen szerepelne a klipben. Amúgy is vászonra való arca van, adta magát a szereplése, emellett a tapasztalata révén a produkciós folyamatokban is tudott segíteni. Fannit is ő hozta, aki egy őrült lány, nagyon jó volt velük dolgozni. Nagyon hideg volt, ezért próbáltuk minél előbb befejezni a forgatást. A történettel kapcsolatban egyelőre csak annyit mondanék, hogy igyekeztünk a dal szövegvilágának megfelelő sztorit kerekíteni a kliphez – sztorizott Attila.

A zenekar tervei szerint a klipet a december 27-i, Sing-Singgel közös Roxxy-s koncerthez kapcsolódóan mutatják be.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában