Kemma.hu podcast

2024.03.28. 19:43

Különleges előadásokat mutattak be a MOST Fesztivál utolsó két napján is – PODCAST

A Kemma-podcast soron következő epizódjában a Most Fesztivál utolsó két napját foglaljuk össze. Különleges, elgondolkodtató előadásokat láthatott a közönség.

Kemma.hu

Március 23-án, szombaton egy különleges bábelőadással indult a délután. Az Önarckép bábbal Anna Margit XX. századi magyar festőnő egyedi stílusából táplálkozik. A napot a Dehogy van jól című előadás zárta. A vasárnapot a Született: Wágner Emese című monodráma, a fesztivál pedig a Kutyabaj színmű zárta.

A Kutyabaj egy igazán különleges előadás volt az idei fesztiválon.
A Kutyabaj egy igazán különleges teltházas előadás volt az idei fesztiválon
Fotó: Sipos Zoltán / Forrás: Beküldött

A történetek különleges prezentációja


A Jászai Mari Színház MOnodráma és STúdiószínházi FESZTiválját a MOST FESZT-et 2015-ben azzal a céllal hívták életre, hogy egy speciális seregszemle keretén belül biztosítsanak bemutatkozási lehetőséget a vidéki, a független és a határon túli társulatok monodráma és stúdiószínházi előadásainak. Azóta számtalan remek, szórakoztató és elgondolkodtató történetet láthatott a fesztivál közönsége. A tizedik év pedig tartogatott meglepetést is, amiről szintén szó esik a podcast adásban. 

Podcast-csatornánkat az Apple-termékeiden bárhova magaddal viheted. Kövess minket ott, vagy a Spotify-on!

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában