Kiállítás

2024.03.21. 12:10

Bujdosó Ildikó színes világot teremtett

Újabb kiállítás nyílt a Generációk Házában Színes világ címmel. Az érdeklődők ezúttal Baloghné Bujdosó Ildikó alkotásait tekinthetik meg, aki a Szőnyi Alkotókör lelkes tagja.

Kemma.hu

Bujdosó Ildikó férje halála után, és az unokájának köszönhetően szeretett bele a festészetbe. A Feszty-iskolában rendezett gyermeknapi kiállításon csodálta a szebbnél szebb képeket, ekkor jutott eszébe, hogy megkeresi a diákok rajztanárát, Füriné Nagy Editet, hol lenne lehetősége arra, hogy ő is tanulhasson. Tanácsára kereste meg a Szőnyi Alkotókört, ahol az ő korosztálya alkotott. Mivel nem volt alapképzettsége, festőtáborokon vett részt, amelyeket Sáska Tibor szervezett. A Szőnyi Alkotókörben szívesen és aktívan vesz részt a csoport aktuális témájú kiállításain.

Bujdosó Ildikó kiállítása nyílt meg.
Bujdosó Ildikó kiállítása nyílt meg.
Fotó: Rákos Ferenc / Forrás: Facebook

Bujdosó Ildikó Oroszlányban született. Korábban dolgozott Komáromban a Mezőgazdasági Kombinátnál, majd egy kereskedelmi cégnél, később pedig a Széchenyi-középiskola büféjét is üzemeltette. Két felnőtt lánya van, Tünde és Kitti, valamint három unokája, Levente, Liza és Simon.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában