Kemma.hu podcast

2024.01.23. 13:32

Volt egyszer egy lemezlovas – Gusztafik Tibor új kötettel jelentkezik - PODCAST

Volt egyszer egy lemezlovas címmel jelent meg magánkiadásban Gusztafik Tibor újabb könyve. Sugár Gabriella faggatta a korábbi rádióst, lemezlovast az új kötet születéséről, és néhány jó sztori is elhangzott a beszélgetés alatt.

Kemma.hu

Sugár Gabriella faggatta Gusztafik Tibort.

Forrás: 24 Óra

Fotó: S.G.

Tibornak már jelentek meg könyvei sport témában, ez az első, amelynek középpontjában a zene van, és a zenéhez fűződő viszonya. A kötetben magáról annyit osztott meg: futballista szeretett volna lenni, aztán egy sérülés miatt a keverőpultok felé fordult. Dolgozott lemezlovasként, írt a 24 Órának, ahol Veizer Tamás által szerkesztett Hi-Fi Pódiumban is sok írása jelent meg. Televíziózott, a Radír Rádió után több országos lefedettségű műsorszolgáltatónál is dolgozott. Ilyen ikon és példakép volt számára Komjáthy György, akinek műsorában is elhangzott több interjúja. A kötet általános zenetörténet mellett sok személyes élményről is lehúzza a leplet. Különlegessége, hogy minden mondanivalóhoz tartozik egy-egy zenei ajánlás. 

Podcast-csatornánkat az Apple-termékeiden bárhova magaddal viheted. Kövess minket ott, vagy a Spotify-on!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában