fertőzés

2021.10.10. 10:55

Koronavírus miatt kellett törölni a Kiscsillag tatabányai koncertjét

A Kiscsillag a Roxxyban tartott volna koncertet péntek este, azonban koronavírus-fertőzés miatt az együttesnek le kellett mondania a bulit.

kemma.hu

Forrás: 24 Óra

Fotó: Raáb Zoltán

A Kiscsillag október 9-én adott volna koncertet Tatabányán, a Roxxyban, azonban az együttesnek le kellett mondania a fellépését, amelyről " target="_blank" rel="noopener noreferrer">közleményt is megosztottak közösségi oldalukon. A lemondás oka a koronavírus volt.

Mint közleményükben írták, a szeptemberi erdélyi túrájukról hazaérve a stáb két tagja is pozitív koronavírustesztet produkált. Kiemelik, hogy ugyan mindenki jól van, de amíg nem lesz negatív a tesztje mindenkinek a csapatban, nem indulnak újra útnak, ezért a tatabányai és a veszprémi fellépésüket is le kellett mondaniuk. A jegyek árát visszatérítik. Az együttes közleményét a Roxxy is megosztotta " target="_blank" rel="noopener noreferrer">közösségi oldalán, tudatva követőikkel a szomorú hírt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában