oltári csaj

2018.08.16. 14:00

Újabb országos sorozatban kapott szerepet Michl Juli

Michl Juli alakította a legkisebb Erdész-lányt az Oltári csajok című sorozatban. Hamarosan két műsorban is visszatér a képernyőre a tatai színésznő.

Sz. A.

Forrás: RTL Sajtóklub

Michl Juli a húszasok csapatát erősíti majd Szabó Zsófival, Oláh Gergővel és Szalay Bencével az RTL Klub Szenzációs Négyes – Generációk elnevezésű játékában, ahol a különböző korosztályok mérik össze ügyességüket, tehetségüket teljesen különböző műfajokban és feladatokban, de emellett sorozatban is láthatjuk őt.

Mint elárulta, a Tanár második évadában is szerepel majd: diákként fog megjelenni, és az egyik epizódban fog fontosabb szerephez jutni a karaktere. Szeptemberben pedig a Spirit színházban fog szerepelni.

A fiatal, tatai származású színésznőnek egyébként nem az Oltári csajok volt az első televíziós szerepe. Korábban a Viasaton a Chili vagy Mangóban is láthattuk, valamint a Radnóti és a Weöres Sándor színházakban. Julit a Színház- és Filmművészeti Egyetemen már csak a második nyelvvizsga választja el attól, hogy megszerezze a diplomáját. Utolsó féléves vizsgafilmjét daganatos nagymamájáról forgatta. A dokumentumfilm felkavaróan szép lett, olyannyira, hogy a Színház- és Filmművészeti Egyetem benevezte a diák Oscarra.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában