galéria

2017.10.09. 10:44

Befér-e a Tadzs Mahal az esztergomi Balassába? Így simán!

Az esztergomi Balassa-középiskolában ismét a legóké volt a főszerep a hétvégén, idén már másodszor. Ezúttal híres épületekkel is kibővült a legóváros.

kemma.hu

Forrás: Tarján Richárd

Már második alkalommal rendezték meg idén a Tatabányai Szakképzési Centrum Balassa Bálint Gazdasági Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája dísztermében a kétnapos Kockanapok – Lego építmények kiállítása nevet kapott programot.

Az október 7-én és 8-án lebonyolított rendezvényen az ország egyik legnagyobb és legkülönlegesebb legógyűjteménye volt látható. A tavalyi kiállítás visszajelzéseit figyelembe véve az idén már nagyobb lett a kockaváros, kiállításra kerültek híres épületek, szobrok is, mint a Taj Mahal, az Eiffel-torony és a Szabadság-szobor.

A rendezvény fő motívuma a Star Wars, valamint a Gyűrűk ura is meghatározóbbá váltak, a játszóház is kibővült. Ezenfelül láthatóak voltak járművek, váltóképek és Disney-terepasztalok.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában