Beruházás

2024.05.14. 10:31

Felújítás ihlette az annavölgyi Fűzfa utcáról szóló verset

Jó helyre került a támogatás, büszkék lehetnek a lakosok az újabb megújult utcára. A felújítást, mint projektet a közös faültetés és a megszépült útszakasz apropóján született vers tette teljessé.

Walczer Patrik

Pénteken faültetéssel egybekötve adták át Annavölgyön a Magyar Falu Program keretében felújított és térkőburkolattal ellátott 343 méter hosszú Fűzfa utcát. Az utcafelújításos projektet hivatalosan lezáró ünnepségen Hidasiné Nánási Nikolett közművelődési szakember köszöntötte a jelenlévőket és a meghívott vendégeket.

Jó helyre került a támogatás, büszkék lehetnek a lakosok az újabb megújult utcára. A felújítást, mint projektet a közös faültetés és a megszépült útszakasz apropóján született vers tette teljessé.
Bánhidi József, Erős Gábor, Dajka Cintia és Novák Jánosné vágta át a felújításos projektet lezáró ünnepségen a szalagot.
Fotó: W.P. / Forrás: 24 Óra

Bánhidi József polgármester felidézte, hogy 37,5 millió forint támogatást nyertek el a felújításra. Az Annavölgyön telephellyel rendelkező Holofon Zrt. mintegy 6 millió forinttal járult hozzá a projekthez, a cég segítségével sikerült a közvilágítási rendszert kiépíteni, Bánhidi József az alkalmat megragadva megköszönte a vállalat támogatását.

Erős Gábor országgyűlési képviselő méltatta a polgármestert és az annavölgyi közösséget, majd megjegyezte: a Magyar Falu Program célja, hogy a kevés önerővel rendelkező kistelepülések is fejlesztéseket valósíthassanak meg.

Az emléklapok átadása után Dajka Cintia 13 éves lakos felolvasta az átadóra írt Fűzfa utca című versét, majd Bánhidi József, Erős Gábor, Dajka Cintia és Novák Jánosné utcabeli lakos átvágta a szalagot. Ezután a jelenlévők végigsétáltak a megújult utcán, majd a végén lévő közterületnél elültettek egy fűzfát.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában