Segítség

2024.04.07. 17:52

Szem nem marad szárazon: Jákob Zoli valóra váltott egy álmot Oroszlányban

Szegénysorsú oroszlányi édesanyán és kislányán segített a Jákob Zoli Alapítvány. Nem elég, hogy bevásároltak nekik, de a támogatás ezzel még nem ért véget. A kislány álma is teljesül a napokban.

Kemma.hu

Hazánk egyik leggazdagabb embere Jákob Zoltán. Azt azonban kevesen tudják róla, hogy mekkora szíve van, ha a támogatás kerül szóba.

Támogatás: Jákob Zoli Oroszlányban járt
Támogatás: a milliárdos Jákob Zoli Oroszlányban is bizonyította, mekkora szíve van
Fotó: Markovics Gábor

A milliárdos a TV2-n futó A Nagy Ő című sikerműsornak köszönhetően lett elképesztően ismert. Azonban hiába a nagy vagyon, mások megsegítésére is nagy figyelmet fordít. A Jákob Zoli Alapítvány egyebek mellett műszereket adományozott a Heim Pál Gyermekkórháznak, autista iskolát és óvodát támogat, ukrán menekült családoknak biztosított már szállást és Ferrari-élményt visz el nagyvárosokba.

Támogatás, hogy ne csak 40 ezer jusson az asztalra

A napokban egy oroszlányi családról tett közzé egy TikTok-videót a Jákob Zoli Alapítvány. A felvételekből kiderül, havonta 73 ezer forintból él Cilike és édesanyja, aki takarít, hogy legalább zsíros kenyér jusson az asztalra. Elhangzik az is, ha ebből az összegből levonjuk a rezsit, marad 40 ezer élelmiszerre. Ezt pedig nem hagyhatja ennyiben Jákob Zoli. Bevásárolt: több liter tej, olaj, tészta, vaj, kenyér és konzerv került a bevásárlókocsiba.

A videóból kiderül, a negyedikes kislány hatodikos lenne, de többször megbukott már, mert gúnyolódás céltáblája volt az iskolában – vélhetően szerény anyagi körülményei miatt. Cilikének van egy nagy álma, egy tablet. Jákob Zoli erre azt felelte, jövő héten küldi is neki.

@jakobalapitvany Nagyon nehezen jönnek ki a picike pénzükből, de amivel tudtunk segítettünk.@Jákob Zoli #jakobzoli #jakobalapitvany #szeretet #segítség #oroszlány ♬ eredeti hang - Jákob Zoli Alapítvány

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában