Komárom-Esztergom vármegye

2024.04.15. 19:00

Programajánló keddre

Esztergom

– Várja az érdeklődőket a Más a gyerekem szülőklub. Kedden 9 óra 30 perckor az önreflexió, öngondoskodás lesz a téma. A program helyszíne a Kapcsolatok Háza.

– Soproni András műfordító lesz a Helischer József Városi Könyvtár vendége. Az előadás témája: fordítsunk Puskint! A program kedden 10 órakor kezdődik.

Komárom

Növendékhangversenyt rendez az Egressy-zeneiskola. A program kedden 17 óra 30 perckor kezdődik az Egressy teremben.

Oroszlány

Kedden 14 órától egész napos programmal készül a művelődési központ A nők szerepe a mindennapokban és a város életében címmel. A programot Körtvélyfáy Zoltán, a művelődési központ igazgatója nyitja meg, majd Zsombolyai Mária és Laurán Judit alkotásaiból nyílik tárlat. Fellépnek a szenior örömtáncosok, majd a város jegyzője tart előadást arról, hogyan egyeztethető össze a közélet a családdal. Később ételbemutató és kóstoló is várja az érdeklődőket, majd dietetikai előadás és meridiántorna is lesz.

Tatabánya

Fekete Flóra (London), Trezl Adrienn (Budapest-Környe) festőművészek és Molnárné Tamás Anetta keramikus, a népművészet mestere (Tata) valamint saját alkotásait is bemutató Bánfi József festőművész Art Magister rendhagyó tárlatvezetésére és turisztika gyakorlati órájára invitálják a látogatókat kedden 12 óra 30-ra a tatabányai Keri Galériába. A kiállítást Koza-Kovács Zsófia a Szent Margit Gimnázium vizuális kultúra tanára, az ELTE vizuális tanszékének munkatársa nyitja meg.

Észak-Komárom

Huhák Heléna és Szécsényi András történészek lesznek a Polgári Kikötő vendégei. A téma a magyarországi holokauszt története és a hazai zsidóság sorsa lesz. A program kedden 18 órakor kezdődik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában