Ne maradj le!

2024.04.15. 20:36

Keresi a család Marika néni megtalálóját - íme a nap legfontosabb hírei

Ma is összefoglaltuk nektek a nap legfontosabb, legérdekesebb híreit. Ha feliratkozol hírlevelünkre, egyikről sem fogsz lemaradni!

Kemma.hu

Beszámoltunk róla, hogy ma újabb vadgázolás történt Komárom-Esztergomban. Ezúttal a 10-es főúton kellett helyszínelniük a rendőröknek. Durva sztori: előbb egy autó ütötte el az állatot, majd a vad egy busznak szaladt.

Nincs vége Kinga kálváriájának, akiért nagyon szorítunk. Az 5 éves baji kislány még csütörtökön került kórházba. Azóta újabb sztrókot kapott. Kinga most újra tanul beszélni és enni sem tud, szondával etetik a hetedik sztrókja után.

hírlevél
 

Ne maradj le! Iratkozz fel napi hírlevelünkre!

Beszámoltunk róla, hogy a tatabányai idősotthonból eltűnt Marika nénit 2 nappal később és 13 kilométerrel távolabb, a kecskédi vasútállomásnál ismert fel egy férfi. A család: örökké hálás lesz ezért neki, most keresik, hogy köszönetet mondhassanak.

Sokkoló videót mutattunk a fűkaszásról, aki viccből felgyújtotta munkatársát. Ártatlan fűnyírásnak indult, de majdnem tragédia lett a munkából. A férfi benzint használt, most vádat emeltek vele szemben.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában