Beruházás

2024.04.23. 19:45

Folytatódik a járdafelújítás, újabb szakasz kap új burkolatot

Újabb beruházás indult el a településen, ahol egymást érik a projektek. Piliscséven folytatódik a több éve tartó járdafelújítási program.

Walczer Patrik

Kedden kezdődött el a járdafelújítás a piliscsévi Iskola utca páros oldalán, melyre a Magyar Falu Programban nyílt lehetőség. A mostani fejlesztés egy régóta zajló járdafelújítási program újabb szakaszát jelenti, ugyanis az önkormányzat az elmúlt években is folyamatosan dolgozott azon, hogy a járdák minél jobb állapotban legyenek. Korábban a Béke utcai járdák is szilárd burkolatot kaptak, most újabb szakasz vált munkaterületté.

Újabb beruházás indult el a településen, ahol egymást érik a projektek. Piliscséven folytatódik a több éve tartó járdafelújítási program.
Elkezdődött a járdafelújítás Piliscséven
Fotó: W.P. / Forrás:  24 Óra

A beruházásról Kosztkáné Rokolya Bernadett, a község polgármestere az önkormányzat közösségi oldalán tájékoztatta a lakosságot. Lapunknak elmondta, hogy tavaly nyerték el a pályázatot, összesen 9 millió forintot ítéltek meg számukra, melyet némi önrésszel egészítenek ki. 

A meglévő járda burkolata már igencsak elöregedett és töredezett, egyes szakaszok megsüllyedtek, ezért szükségessé vált a felújítása. Az új térkőborítás eredményeként biztonságosabban lehet majd közlekedni, másrészt az utcakép is esztétikusabb lesz. Kosztkáné Rokolya Bernadett a lakosság nevében köszönetet mondott a támogatásért.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában