Bevezetés a kiberbiztonságba

2024.04.03. 13:38

Hegedüs Tamás rangos elismerést kapott

"Az IOK2024-en (Informatikai Oktatási Konferencia) kollégánk, Hegedüs Tamás rangos elismerést vehetett át a European CyberCup Learn-A-Thon versenyen tanúsított kiemelkedő aktivitásáért, a Cisco Hálózati Akadémia Introduction to Cybersecurity kurzusának népszerűsítésért" - tudatta a hírt közösségi oldalán TSZC Széchenyi István Gazdasági és Informatikai Technikum.

Kemma.hu

A Bevezetés a kiberbiztonságba elnevezésű interaktív CISCO-s tananyag és vizsga teljesítését szervezte be meg iskolánkon belül - áll a bejegyzésben. Hegedüs Tamás vezetésével ehhez a munkához több - nem csak informatikus - kolléga is csatlakozott, így szinte az egész iskola elvégezte ezt a rövid tanfolyamot.

Hegedüs Tamás elismerést kapott
Hegedüs Tamás elismerést kapott
Fotó: TSZC Széchenyi István Gazdasági és Informatikai Technikum / Forrás: Facebook


A tavaly fennállásának 80. évfordulóját ünneplő tanintézet Facebook-oldalán az is olvasható, hogy az angol nyelvű tananyag nem csak informatikusoknak szól, hanem mindenkinek aki saját biztonságát szem előtt tartva szeretne internetezni. (Kiemelt témák: banki csalások, jelszavak-, személyes adatok védelme, stb.)

Az iskola vezetői gratuláltak Hegedüs Tamás kollégájuknak, a segítő pedagógusoknak és nem utolsó sorban diákjainknak, akik sikeresen elvégezték a kurzust és ezáltal hasznos XXI. századi tudásra tettek szert.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában