Felújítás

2024.04.02. 07:21

Szintrehozási munkálatok kezdődnek az M1-es autópálya egyes szakaszain

Április 2-tól, azaz keddtől szintrehozási munkálatok kezdődnek országszerte a gyorsforgalmi utakon. A Magyar Koncessziós Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. (MKIF) tájékoztatása szerint a közeljövőben az M1-es autópálya több szakaszán is számíthatunk kivitelezésre.

Walczer Patrik

A cég közölte, hogy április 4-én az M1-es autópálya esetében az országhatár felé vezető oldalon, a 91-100-as kilométerszelvények között, vagyis Ács térségétől a vármegyehatárig megkezdik a szintrehozást, mely a tervek szerint április 24-ig tarthat.

M1-es autópálya
Az M1-es autópálya több szakaszán is lesz áprilisban felújítás
Forrás: Kemma.hu

Szintén április 4-én jelennek meg a munkagépek Hegyeshalom térségében, a 165-170. kilométerszelvények között. Április 7-én pedig az országhatár és a főváros felé vezető oldalon egyaránt, a 41-43. kilométerszelvények között, vagyis Óbarok térségében is több héten át tartó munkavégzés kezdődik.

Az autópálya-felújítások miatt óvatosságra intik a közlekedőket

Az MKIF közölte: minden munkavégzésről időben és előre tájékoztatják az utazókat az utinform.hu-n és a Facebook-oldalukon keresztül. Hozzátették: a tereléseknél sebesség- és forgalomkorlátozásra számíthatnak a járművezetők, ezért mindenkit fokozott óvatosságra intenek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában