Komárom-Esztergom vármegye

2024.03.12. 19:00

Szerdai programajánló

A szerdai vármegyei programok közül válogatottunk, a teljesség igénye nélkül.

Esztergom

Szendrey „Szasza” Zsolt digitálisrajz-képkiállítását nyitják meg szerdán 17 órától az esztergom-kertvárosi Féja Géza Közösségi Házban. A vendégeket Tóth Tamás Béla (Tűzkerék xT) köszönti, a kiállítást Szénégető Richárd nyitja meg. Zenél: Jung Norbert.

Komárom

– Szerdán 17 órától a komáromi Jókai Mór Városi Könyvtárban Móricz Zsigmond szerelmeiről láthatnak filmet az érdeklődők a Madách Színház közvetítésének köszönhetően. A filmeket egyidejűleg két helyszínen, a folyóirat-olvasóban és az oktatóteremben is levetítik.

– Hazajáró közönségtalálkozó lesz szerdán 18 óra 30-tól a komáromi Jókai moziban. A vendég a Prima Primissima és Magyar Örökség díjas magazinműsor két főszereplője, Kenyeres Oszkár és Jakab Sándor lesz.

Naszály

Iskola-előkészítő foglalkozást tartanak szerdán 14 órától a naszályi Angyalffy Mátyás Általános Iskola és Művészeti Iskolában. A foglalkozást Somogyi Alinka, Hegyiné B. Tímea és Fülöpné M. Erzsébet vezetik.

Tata

Az Est mozi Art Filmklubjában szerdán A fattyú dán történelmi filmet vetítik le. Az előadás 18 órakor kezdődik.

Tatabánya

Nagycsoportos gyerekeknek tartanak játszóházat szerdán a Pólya György Általános Iskolában. A kicsiket és szüleiket 15–17 óra között várják. 

Észak-Komárom

Hanesz Éva Árvíz Nagykeszin (1965) és a falu újjászületése című kötetét mutatják be szerdán Észak-Komáromban. A rendezvény 17 órakor kezdődik a Zichy-pont rendezvényközpontban.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában