Kemma.hu podcast

2024.03.23. 17:51

Önvédelem nőknek – Koltai Ármin segít, hogy a hölgyek meg tudják védeni magukat – PODCAST

Tatabányán is több támadás ért nőket, többek között egy óvónőt is, aki épp munkába tartott reggel. Az önvédelem nagyon fontos és kell hozzá egy nagyobb ösztön, ami az életben maradás. Koltai Ármin a Kempo Jitsu Tatabánya vezetőedzője több ingyenes tanfolyamot tartott nőknek azért, hogy meg tudják magukat védeni. Erről beszélgettünk vele a Kemma podcast legújabb adásában.

Kemma.hu

„Hajlamosak vagyunk bedugni a homokba a fejünket, mintha nem is létezne” – mondta Koltai Ármin. Ezen szeretne változtatni, tenni azért, hogy a nők meg tanulják az önvédelem legfontosabb alapjait. Az ingyenes tanfolyamnak része volt egy elméleti oktatás is, hiszen a felkészülés része a mentális erőnlét.

Önvédelem nőknek – Koltai Ármin segít, hogy a hölgyek meg tudják védeni magukat
Az önvédelem fontosságáról beszélgettünk Koltai Árminnal a Kemma podcastben
Forrás:  24 Óra

 

Az önvédelem megtanulása életet menthet 


Egy-két  óra alatt persze nem lehet megtanulni azt, hogyan védjük meg magunkat, de segít elindulni. A vezetőedzőnek pedig az a terve, hogy szerdánként órákat fog tartani, azoknak a nőknek, akik komolyan gondolják az önvédelem megtanulását. 

Podcast-csatornánkat az Apple-termékeiden bárhova magaddal viheted. Kövess minket ott, vagy a Spotify-on!


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában