Húsvét

2024.03.31. 10:14

Nyuladalom várta a családokat a művelődési házban (fotókkal)

Második alkalommal szervezték meg a húsvéti nyuladalom nevű programot a szőnyi Petőfi Sándor Művelődési Házban. A családokat állatsimogató, fajátékok és koncert is várta.

Körtvélyfáy Dina

Zsédenyiné Horváth Krisztina portálunknak elmondta, az időjárás rendkívül kegyes volt hozzájuk, a napsütés és a népszerű nyuladalom pedig sok látogatót vonzott. A művelődési ház udvarán több mint húsz fajátékot lehetett kipróbálni, eközben pedig csokitojással kínálták a kicsiket. Sokan kipróbálták a fotófalat is, de az állatsimogató is népszerű volt, ahol egy fekete és egy fehér nyuszi, valamint egy bárány várta a gyerekeket.

A nyuladalom koncertet is kínált a családoknak.
A nyuladalom koncertet is kínált a családoknak
Fotó: Körtvélyfáy Dina / Forrás: 24 Óra

A Kiflihajó Zenekar koncertje megmozgatta a kicsiket, de az alkotósarokban ki lehetett pihenni a fáradalmakat. A művelődési ház nagytermében a Komáromi Kosár Közösség termelői és kézművesei is ott voltak, a Társaskamra pedig tavaszi társasokkal készült az alkalomra.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában